TEAM

Marten Luiten

Mijn naam is Marten Luiten en ik ben 20 jaar. Ik woon in Winschoten samen met m’n ouders, m’n broertje, 2 honden en de paarden. Naast mijn leven als ruiter, studeer ik bedrijfskunde in Groningen. In mijn periode bij de pony’s ben ik opgenomen geweest in het A-kader en ben ik met verschillende pony’s Nederlands kampioen geworden.

Na de overstap naar de paarden stond ik met mijn toppaard Fynona bovenaan op de FEI World Ranking List bij de junioren en later ook bij de Young Riders. In totaal hebben we al 9 medailles gehaald op EK’s bij de jeugd, waarvan 5x goud bij de Young Riders. Door de prestaties op de EK’s ben ik sinds 2020 lid van het KNHS Talententeam. Naast Fynona rijd ik nog een aantal andere talentvolle paarden.

Willem Luiten

Willem Luiten was de trotse vader van de trotse vader van Marten Luiten. Naast vader was hij natuurlijk ook een supporter en een duizendpoot in het gebied van officialsfuncties binnen de paardensport. In 1991 startte hij als KNHS springjurylid, en in de volgende jaren kwamen daar tal van nationale- en internationale jury- en stewardfuncties bij.

Op 26 september 2022 is Willem Luiten helaas overleden.

Hilda Luiten

Hilda Luiten is de moeder van Marten Luiten. Ze helpt Marten dagelijks met het verzorgen van de paarden en de stallen. Ze is actief als de groom van de organisatie en is een groot fan van de paardensport.

Hans Dollen

Hans Dollen is de hoefsmid van de paarden van Marten Luiten.

Marleen Noordhof

Marleen Noordhof is de fysiotherapeut en chiropractor voor de paarden van Marten Luiten.